Beste klant,

In navolging op de besluiten van de overheid, over het Corona virus (Covid-19) willen wij u graag informeren over de maatregelen die wij als IJkelenstam keukens nemen.

Hierbij stellen wij de gezondheid van een ieder op de eerste plaats, en proberen we de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Samen met onze medewerkers hebben wij besloten om (al dan niet gedeeltelijk) aan het werk te blijven. Wij hebben hiervoor een aantal voorwaarden opgesteld en hygiƫnische maatregelen getroffen. Zo zijn wij op de normale openingstijden altijd bereikbaar via mail en telefoon.

Echter is het alleen mogelijk om de showroom te bezoeken op afspraak.

Uiteraard kunt u een afspraak maken van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 per telefoon of mail. Ook is het mogelijk een afspraak via andere communicatie middelen te laten plaatsvinden.

Mocht uzelf of een van onze medewerkers verkouden zijn of griepverschijnselen vertonen, zijn we genoodzaakt een andere afspraak inplannen.

Het kan zijn dat afspraken verplaatst zullen worden naar andere data, we zullen u hiervan op de hoogte houden.

Er wordt per project gekeken of het raadzaam is om de geplande werkzaamheden doorgang te laten vinden. Tot zover zijn hier geen wijzigingen in aangebracht.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn over deze maatregelen, vragen wij u contact met ons op te nemen.

© 2022 IJkelenstam Keukens Privacy verklaring