Midden in het land ligt het altijd bruisende en gezellige Gorinchem, waar u in het centrum terecht kunt voor leuke musea, horeca, winkels én IJkelenstam Keukens. Hier, in ons historische pand uit 1880, komen oud en nieuw samen en staan een bijzondere presentatie en huiselijke sfeer centraal.

Laat u zelf inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Poggenpohl maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.

Urjan

Urjan IJkelenstam heeft ruim twintig jaar ervaring in het ontwerpen en vormgeven van keukens. Hierin volgt vorm de functie en zoeken we met visie en ambitie steeds naar creatieve oplossingen. Elk ontwerp begint met een blanco vel papier en zo worden uw wensen met de hand uitgewerkt tot de keuken van uw dromen!

Over Urjan IJkelenstam

Toonkamers

Een wereld van innovatieve keukenideeën en -inspiratie gaat voor u open in de Keukenstudio van IJkelenstam Keukens. Bij ons treft u vier keukens aan die we – in tegenstelling tot wat gebruikelijk is – stuk voor stuk zelf hebben samengesteld. De keukens staan bij ons ieder in een eigen ruimte inclusief wandafwerking, vloeren, verlichting en decoratie, zodat u een goed beeld krijgt van wat we voor u kunnen betekenen.

© 2023 IJkelenstam Keukens Privacy verklaring